MANDJE BROOD MET ZEEWIERBOTER GEROOSTERDE PAPRIKA HUMMUS FOIE GRAS MET VIJGENCOMPOTE KIPPENLEVERPATÉ MET UIENCONFITUUR RUNDSTARTAKI MET TONATOSAUS DAUPHINOIS GRATIN MET ZEEWIER EN TRUFFELOLIE
VISPLATEAU VOOR 2 PERSONEN
41€
MANDJE BROOD MET ZEEWIERBOTER GEROOSTERDE PAPRIKA HUMMUS TONIJN TATAKI MET TONATOSAUS MAKREEL MET APPELAZIJN EN VANILLEOLIE SCAMPIS MET PITTIGE UNAGISAUS EN BASILICUMOLIE DAUPHINOIS GRATIN MET ZEEWIER EN TRUFFELOLIE
VEGETARISCH PLATEAU VOOR 2 PERSONEN
37€
MANDJE BROOD MET ZEEWIERBOTER ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE BIETEN TRILOGIE GEGRATINEERDE PORTOBELLO MET GEITENKAAS GEPOCHEERDE PEER IN RODEWIJNREDUCTIE GEFRITUURDE BURRATA MET WASABI MAYO
ONZE HOOFDGERECHTEN
SIMMENTAL ENTRECOTE 41€
GESERVEERD MET FRIETEN, MINI SLA, GERASPTE PARMEZAAN, YUZU VINAIGRETTE EN SAUS NAAR KEUZE
IERSE Ossenhaas
44€
GESERVEERD MET FRIETEN, MINI SLA, GERASPTE PARMEZAAN MET YUZU VINAIGRETTE EN SAUS NAAR KEUZE
EENDENBORST
34€
POMPOENMOESSELINE, RODEWIJNREDUCTIE EN BOERENKOOL SAUS NAAR KEUZE: PEPER, BEARNAISE, ARCHIDUC, CHORON